Tijdens deze echte doe-cursus Photoshop leer je de basisbeginselen van digitale beeldbewerking zodat je na afloop creatief en doeltreffend kunt werken met Photoshop.

Je leert werken met de belangrijkste aanpassingen in curven en niveaus, zoals belichting, contrast, kleurbalans en kleurverzadiging. Daarnaast leer je technieken die professionals gebruiken om hun foto’s te perfectioneren. Aan de hand van duidelijke voorbeelden leer je stap voor stap omgaan met deze zaken en, minstens zo belangrijk, ook echt begrijpen wat je nu eigenlijk met het programma doet en kunt. Ook het afdrukken komt aan bod, oftewel resolutie, afdrukgrootte, het verscherpen en printen met een witte rand. De mogelijkheden en gebreken van printers en beeldschermen worden in de workshop behandeld. Het einddoel? Perfecte prints en beeldschermafbeeldingen maken. Na deze workshop Photoshop kun je dus onder meer:

  • zelfstandig de nodige basiscorrecties uitvoeren voor een perfecte print en beeldschermafbeelding;
  • werken met lagen, dus werken in Photoshop zoals het bedoeld is;
  • Photoshop eigenhandig verder verkennen.

In een kleine groep van ongeveer zes personen werk je met je zelf meegebrachte laptop of computer, met Photoshop Elements of het uitgebreide Photoshop. Van beide pakketten zijn testversies gratis te downloaden van de Adobe website. Je kunt die een maand lang gebruiken. Je krijgt een reader en een uitgebreide hand-out waarin de behandelde onderwerpen nogmaals stap voor stap beschreven staan. Ook krijg je de gebruikte voorbeeldbestanden mee, zodat je thuis nog verder kunt oefenen.

beeldbewerking echt begrijpen

basis om zelf verder te leren

tips van de pro buiten het boekje

cursus photoshop

De prijs van deze cursus is € 125,00

Cursusdata cursus Photoshop juni 2017.

Dinsdagavond 13, 20 en 27 juni 2017 (19:30 tot 22 uur).

Geen plaats meer beschikbaar. 

  • 'Heel motiverend en inspirerend is de cursus werken met Photoshop. Je wilt meteen aan de slag!'

    Bertil Moraal Duiven
  • 'Leuke en leerzame Photoshop cursus, veel aan gehad.'

    Anita van Lent Arnhem

Start typing and press Enter to search