Tijdens deze leuke en inspirerende basiscursus fotografie gaan we jouw skills als beginnend fotograaf trainen. Met als doel dat je de zomer in gaat als een betere fotograaf. Niet alleen jijzelf maar ook jouw publiek krijgt straks een kick van jouw foto’s.

We springen meteen in het diepe en na de eerste avond kan je al op manual en andere belichtingsprogramma’s fotograferen. Je beheerst je camera al stukken beter dan daarvoor. De theorie over belichting en onderwerpen zoals scherptediepte, kan je online bekijken via e-learning. Blijven er nog vragen over, geen nood, Joost is zeer ontvankelijk voor vragen.

Je gaat onder begeleiding fotograferen in verschillende (licht)omstandigheden zoals je die zoals tegenkomt binnen jouw fotografie. Denk aan een stad, park, landschap, café, etc. Daarom zijn we iedere keer op een andere locatie bezig (in de regio Velp/Arnhem) in een kleine groep deelnemers. Het doel is niet alleen om meer grip op het eindresultaat te krijgen, maar ook dat je sneller kunt reageren op onderwerpen die je tijdens het fotograferen tegenkomt. Natuurlijk krijg je ook tips over onderwerpen als compositie en dergelijke, maar Joost heeft deze basiscursus bewust niet helemaal dichtgetimmerd. Zo blijft er genoeg ruimte over voor jouw wensen en specifieke leerdoelen.

Tijdens de zomervakantie werkt iedereen een eindopdracht. Het resultaat van de opdrachten die je tijdens de cursus maakt en deze eindopdracht, wordt besproken in online video’s (alleen toegankelijk met wachtwoord). Daarin zie je elkaars resultaten en leer je van de feedback en tips die daaruit voortvloeien. Deze video’s kan je gedurende een geruime tijd meerdere keren bekijken. Niet alleen een hele leuke maar ook effectieve manier van leren!

kort, krachtig en inspirerend

verschillende locaties

veel praktijk

theorie online

straatfotografie fotoworkshop

De prijs van deze cursus is € 195,00

Data korte basiscursus:

Woensdagavond 16 mei (19:30 – 22:00)

Woensdagavond 30 mei (19:30 – 22:00)

Zaterdag 16 juni (09:30 – 12:30)

Woensdagavond 20 juni (19:30 – 22:00)

 

aangevuld met:

Theorie lessen online

Fotobesprekingen opdrachten online

 

Vol, geen plaatsen beschikbaar. Kijk eventueel naar de beginnerscursus. 

  • 'Als fotografie je boeit en je hebt net wat meer nodig om jezelf te bekwamen en te ontwikkelen is deze fotocursus volgen een goede beslissing!'

    Edwin Schild Arnhem
  • 'Ik heb geleerd dat het gaat om het kijken en het zien en niet om welke camera je in je hand hebt. De mooiste foto is de foto die je raakt. En die hoeft niet altijd technisch perfect te zijn.'  

    Luuk Olsthoorn Rozendaal

Start typing and press Enter to search